Risicomanagement begint bij een gedegen inventarisatie.

Als ondernemer bent u altijd druk bezig met uw bedrijf en uw klanten. Tijd ontbreekt vaak om bij risico’s die uw bedrijfscontinuïteit bedreigen stil te staan. Terwijl dit juist zo belangrijk is.

Vaak is de gedachte: er lopen verzekeringen en ik heb een tussenpersoon. Het zal wel goed geregeld zijn. Dit is nu juist geen risicomanagement.

Risicomanagement begint bij een gedegen inventarisatie. Dit gaat veel verder dan verzekeringen kijken. Verzekeringen zijn, als het goed is, het sluitstuk van risicomanagement. Als de risico’s voor u in kaart gebracht zijn, zal er samen gekeken worden hoe bepaalde risico’s uitgesloten kunnen worden of verminderd kunnen worden tot een voor u acceptabel niveau. Als dit niet mogelijk is, dan kunt u kiezen of u het risico zelf wenst te dragen of dat u het verzekerd.

Dit hele proces kunnen wij voor u regelen. Hiervoor hoeven wij niet het beheer van uw verzekeringen te voeren. Als u het wilt kunnen wij zelfs voor u bekijken of uw verzekeringen elders nog tegen juiste condities en premies lopen. U krijgt de offertes en kunt deze met uw huidige tussenpersoon bespreken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partners